PV Geneve

De Permanente Vertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden bij de Verenigde Naties en andere organisaties te Genève (PV-Genève), heeft elk jaar een aantal plaatsen beschikbaar voor stagiair(e)s op zowel de politieke als de economische afdeling. De stages zijn voor een periode van 4-6 maanden.

Lees meer

JS Consultancy

Ben jij bijna afgestudeerd en denk je aan een traineeship binnen de overheid? Of heb je een paar jaar gewerkt en ben je toe aan de tweede stap in jouw carrière? Dan bieden ze bij JS Consultancy dé stap voor jou met een traineeship binnen de overheid! Ze zijn nu landelijk op zoek naar trainees. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

Nederlandse Ambassade Brussel

Vanaf 13 augustus 2018 komt er een plek bij voor de stage "Politiek, Pers en Cultuur" bij de Nederlandse Ambassade in Brussel. Klik hier voor meer informatie!

Stageplaats Scienceworks

Per direct beschikbaar: een leuke en uitdagende stageplaats bij ScienceWorks, een organisatie- en adviesbureau in Den Haag dat overdracht van wetenschappelijke kennis naar de maatschappij ondersteunt en stimuleert.

Lees meer

Internships World Bank

During our latest visit to the World Bank in Brussels we were informed about the many possiblities of internships the World Bank has to offer. Read more here

Werken bij de overheid

Werken bij de overheid?

Elke week staan er nieuwe vacatures online voor: werk-/denkniveau: Master/doctoraal, Bachelor - HBO. 
Klik hier voor meer informatie! 

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Opening hours

Openings hours
Leiden:
Maandag t/m vrijdag*:  10:45 - 15:15
 
The Hague: 
Maandag 10:45-15:15
Dinsdag 10:45-15:15
Woensdag 10.45-15.15
Donderdag 10.45-13:00
Vrijdag 10.45-15:15
Weekend Closed
 * Op donderdag heeft het bestuur vanaf 13:00 vergadering
On Thursdays the room is closed due weekly boardmeetings at 13:00