Financiering nodig voor je studieproject?

Heb jij een studieproject dat financiering behoeft? Of wil jij graag naar het buitenland toe, maar weerhouden de hoge kosten je ervan? Schroom dan niet en doe een aanvraag bij het Minerva Scholarship Fund!
Het Minerva Scholarship Fund is opgericht door L.S.V. Minerva, er bevordering van de wetenschap. Het MSF verschaft beurzen door studie- en onderzoeksprojecten binnen verschillende wetenschappelijke disciplines, aan alle studies aan de Universiteit Leiden. 
 
Wat moet je doen?
  • Download het aanvraagformulier van de website en stuur/mail het naar het vermelde adres vóór de deadline van 15 april of 15 december.
  • Je aanvraag wordt beoordeeld door onze Raad van Toewijzing, bestaande uit vijf hoogleraren uit verschillende wetenschappelijke disciplines.
  • Je krijgt binnen een maand na de deadline een brief waarin staat vermeld of je beurs wordt toegekend of afgewezen.
  • Indien de beurs aan jou is toegekend ontvang je uiterlijk binnen zes weken na de deadline je beurs op je rekening gestort.
Wat willen we er voor terug? Helemaal niets! Het enige wat we vragen is of je een verslag wil sturen na afronding van je project.
 
Criteria voor het aanvragen van een beurs (uitgebreider overzicht hier)
  • Het betreft een aanvraag van een student aan de Universiteit Leiden, het lidmaatschap van de L.S.V. Minerva is geen vereiste!
  • Bachelor en Masterstudenten komen beide in aanmerking.
  • De aanvraag is voor een bijzonder, dan wel prestigieus, studie- of onderzoeksproject in het binnen- of buitenland. Het project valt onder een van de categorieën stage, studie of onderzoek. Hieronder valt niet: een volledige Master of een promotietraject.
Voor meer informatie, klik hier.

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Openingstijden

Reguliere openingstijden:
 
Maandag 10.00-17.00
Dinsdag 13.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-16.00
Weekend Gesloten