Stage ScienceWorks

ScienceWorks is een bureau dat valorisatie van wetenschappelijke kennis ondersteunt. Valorisatie is het proces van waarde creatie uit wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van economie en maatschappij. Valorisatie impliceert kennisoverdracht naar de praktijk. In veel gevallen vereist valorisatie de ontwikkeling van complexe samenwerkingsvormen en verbindt het tegengestelde belangen. Met goede samenwerking en inzet van de juiste instrumenten, kan maximaal rendement worden verkregen. ScienceWorks richt zich op zowel de exacte wetenschappen als de sociale- en geesteswetenschappen. Momenteel hebben zij enkele vacatures openstaan. Zie hier de link naar de site van ScienceWork met vacatures. 

Stage Benelux Unie

De Benelux Unie, gevestigd te Brussel, is een samenwerkingsverband tussen België, Nederland en Luxemburg. Voor meer informatie over de Benelux:
Binnen de Benelux Unie is het Secretariaat-Generaal een van haar instellingen, die samen met een team van een 50-tal medewerkers, samenwerkingsmogelijkheden identificeert, signaleert, acties initieert en deze procesmatig, logistiek en inhoudelijk ondersteunt en toetst op resultaten. Zij zijn op zoek naar een stagiaire. Geïnteresseerd? Klik dan hier
 

Stageplaats Correlation

Correlation, de internationale afdeling van de Regenboog groep, is op zoek naar een stagiair met een sociaal wetenschappelijke achtergrond, voor minimaal 4 maanden, vanaf 1 september. Zie hier de functieomschrijving. Je kunt reageren tot 30 juni. 

Stageplaats cluster Politiek en Veiligheid in Canberra

De Nederlandse Ambassade in Canberra zoekt een stagiair(e) voor de periode van 1 september 2017 tot en met 28 februari 2018 voor het cluster Politiek en Veiligheid. Je kunt op de vacature reageren t/m 23 juni. Klik hier om de vacature te bekijken. 

Stage EU Brussels Office

EU Brussels Office – het Public Affairs kantoor (in Brussel) van Damen Shipyards en Netherlands Maritime Technology– is op zoek naar een nieuwe stagiair voor de periode september 2017 –januari 2018. Lees hier de vacature. Je kan tot en met 1 juli reageren. 
 

Contact

Your name
Geen naam

Your email
Geen (geldige) email

Message
Geen bericht.


Invalid Input

Openingstijden

Reguliere openingstijden:
 
Maandag 10.00-17.00
Dinsdag 13.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-16.00
Weekend Gesloten