Commissaris IRO

Martzen Groenveld
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals bij velen bekend valt de nieuwe bachelorspecialisatie International Relations and Organisations (IRO) op de faculteit van de universiteit Leiden in Den Haag vanaf dit jaar onder de politieke wetenschap. Voor de SPIL betekend dit het begin van een groot avontuur. Mijn naam is Martzen Groenveld en ik heb de eer gekregen de nieuwe functie commissaris IRO  te mogen vervullen. Dit zal onder andere inhouden dat ik de vele internationale studenten die de SPIL vanaf dit jaar rijk is, zal opvangen. Bovendien zal ik Den Haag, waar de SPIL zich als bijkomstigheid van de nieuwe bachelorspecialisatie heeft gevestigd, samen met mijn commissie IRO ontdekken als studentenstad. Tot mij grote blijdschap mag ik mij dit jaar tevens Commissaris Faciliteiten noemen. Een functie waar ik mijn liefde voor gezelligheid de vrije loop kan laten gaan. De commissie faciliteiten bestaat ook dit jaar uit zeven studenten die zonder twijfel de sfeer op elke activiteit hoog zullen houden.

Als tweedejaarstudent Politocologie Algemeen kan ik wel stellen dat de SPIL mij veel gebracht heeft. Oorspronkelijk kom ik uit het hoge noorden en sinds een jaar woon ik in de leukste studentenstad van Nederland: Leiden. Vorig jaar ben ik lid geweest van de commissie Faciliteiten. Een prachtige ervaring waar ik dierbare vrienden heb gemaakt en de SPIL op zijn best heb leren kennen. De reizen naar Praag en Seoul mocht ik ook meemaken en dit heeft het vuur in mijn SPIL gele hart nog meer aangewakkerd. Een functie in het bestuur bleef dan ook niet uit en ik ben ontzettend trots mijn studentenleven dit jaar te wijden aan de SPIL.

De komst van de IRO specialisatie betekent een onbewandeld pad voor de SPIL. Samen met mijn bestuursgenoten zal ik als Commissaris IRO en Faciliteiten alles op alles zetten om dit tot een succes te maken. Ik hoop dat alle Nederlandse en Internationale leden de SPIL zullen leren kennen als een vereniging waar iedereen welkom is en waar zij net zoveel fijne herinnerignen zullen maken als ik.

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Witte Autoverzekering
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
 LOGGGO

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden:
Maandag t/m vrijdag*:  10:45 - 15:15
 
The Hague: 
Maandag 10:45-15:15
Dinsdag 10:45-15:15
Woensdag 10.45-15.15
Donderdag 10.45-13:00
Vrijdag 10.45-15:15
Weekend Closed
 * Op donderdag heeft het bestuur vanaf 13:00 vergadering
On Thursdays the room is closed due weekly boardmeetings at 13:00