Commissaris Debat

Anouk van Vliet

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Anouk van Vliet, op dit moment derdejaarsstudent Internationale Betrekkingen en Organisaties (IBO) en ik zal dit jaar de functie commissaris Debat bekleden. Van oorsprong ben ik Zeeuwse, maar op mijn 17e ben ik naar Den Haag verhuisd. Sinds enkele maanden heb ik ook mijn kantoorpandje in Den Haag verruild en woon ik in Leiden.
Naast actief bij de SPIL ben ik ook wedstrijdlid bij SKC studentenvolleybal, volg ik het Honours College van het FSW en geef ik bijles aan middelbare scholieren.

Al sinds mijn eerste kennismaking met de SPIL wilde ik graag actief worden. Ik heb dan ook in mijn eerste twee studiejaren ervaring opgedaan in verschillende commissies. Na mijn ervaringen in de commissie Debat en de EJW-Commissie, zal ik aankomend jaar ervaring op gaan doen als commissaris Debat. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het semi-wetenschappelijk tijdschrift van de SPIL. Het tijdschrift zal vier keer per jaar bij alle leden op de deurmat belanden. Ik zal me daarom, samen met mijn commissie, keihard in gaan zetten voor vier prachtige edities. Daarnaast zal er dit jaar gekeken worden naar online mogelijkheden voor Debat. 

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Witte Autoverzekering
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
 LOGGGO

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden:
Maandag t/m vrijdag*:  10:45 - 15:15
 
The Hague: 
Maandag 10:45-15:15
Dinsdag 10:45-15:15
Woensdag 10.45-15.15
Donderdag 10.45-13:00
Vrijdag 10.45-15:15
Weekend Closed
 * Op donderdag heeft het bestuur vanaf 13:00 vergadering
On Thursdays the room is closed due weekly boardmeetings at 13:00