Commissaris Debat & ICT

Merle te Molder
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Merle te Molder, ik ben tweedejaarsstudent Internationale Betrekkingen en Organisaties (IBO) en dit jaar ben ik de commissaris Debat en ICT bij de SPIL. Dat betekent dat ik samen met mijn commissie het aankomende jaar vier keer het semiwetenschappelijke tijdschrift Debat mag uitbrengen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de ICT.

De artikelen in het tijdschrift Debat worden geschreven door studenten Politicologie en IBO. Zij schrijven over onderwerpen die hen aanspreken. Het kan bijvoorbeeld gaan over politieke, maatschappelijke, actuele of historische kwesties. Naast gewone artikelen is er ruimte voor onder andere interviews en wetenschappelijk nieuws.

Dit jaar beleeft het tijdschrift Debat een speciaal jaar, het bestaat namelijk dertig jaar. Hier zullen wij bij stil staan. De commissie Debat gaat hard aan het werk om een mooie lustrumeditie neer te zetten.

Ook zal ik me inzetten voor voornamelijk de site als commissaris ICT. Op de site staat bijna alles wat je van de SPIL wilt weten. Misschien wel het belangrijkste: de agenda. Hierin staan alle leuke en interessante activiteiten die de SPIL organiseert.

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Openingstijden

Reguliere openingstijden:
 
Maandag 10.00-17.00
Dinsdag 13.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-16.00
Weekend Gesloten