Commissaris Onderwijs & Faciliteiten

Niels Park
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mijn naam is Niels Park en volg nu mijn 3e jaar van mijn bachelor Internationale Betrekkingen en Organisaties. Komend jaar zal ik bij de mooiste studievereniging van Leiden de commissaris Onderwijs en Faciliteiten zijn.
 
Sinds mijn eerste jaar ben ik al actief bij de SPIL en heb ik verschillende commissies gedaan. In mijn eerste jaar heb ik in de commissie Faciliteiten, IAPSS en Eerstejaarsweekend gezeten en in mijn tweede jaar ben ik secretaris geweest van de Lustrumcommissie en heb ik mee mogen werken aan twee prachtige reizen naar Berlijn en Washington D.C. door in de commissie Buitenland te zitten.
 
Als commissaris Onderwijs ben ik verantwoordelijk voor een soepel verloop van de boekverkoop, ga ik samen met mijn commissie studie gerelateerde activiteiten organiseren en evaluatiegesprekken houden over de onderwijsvakken in samenwerking met een vrijwillig panel en de commissie.  Dit jaar wil ik ook plaatsnemen in de Opleidingscommissie om als aanspreekpunt te fungeren voor alle studenten Politicologie en Politicologie: IBO.
 
Als commissaris Faciliteiten ga ik samen met mijn commissie alle informele activiteiten. Dit zijn onder andere de feesten, borrels en pubquizzen, maar ook nog veel meer.
 
Dit jaar wil ik zorgen voor vernieuwing door veel nieuwe activiteiten te organiseren. Ook kan je bij mij altijd terecht met vragen over de studie.  
 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Openingstijden

Reguliere openingstijden:
 
Maandag 10.00-17.00
Dinsdag 13.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-16.00
Weekend Gesloten