Commissaris Onderwijs & Almanak

Paul Maas

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Berlijn, januari 2016. Deze Korte Reis met de SPIL werd georganiseerd door de commissie Buitenland waarvan ik deel mocht uitmaken. Dit is de reis waar het SPIL avontuur voor mij begon! Ik vergeet  me bijna in alle enthousiasme voor te stellen. Mijn naam is Paul Maas, geboren te Leidschendam. Ik ben derdejaars student Politicologie (Algemeen).  Zoals ik al zei heb ik in het eerste jaar de commissie Buitenland gediend. Met deze commissie heb ik reizen heb georganiseerd naar Berlijn en Washington. Berlijn was de reis waar het SPIL-avontuur begon voor mij, met veel nieuwe ervaringen en gouden vrienden.

Verder heb ik in mijn eerste jaar deel uitgemaakt van de commissie Debat. Hiervoor heb ik een dag mee mogen lopen met Ahmed Marcouch in de Tweede Kamer. Dit was wederom een gave ervaring die de SPIL mij heeft gebracht.  In mijn tweede jaar zette ik mijn inzet door in de commissie Binnenland.

Naast de SPIL heb ik (gelukkig) ook nog andere hobby’s (waarvan enkele in ontwikkeling). Zo ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, voetbal ik graag, probeer ik tennis onder de knie te krijgen en speel ik graag muziek op mijn gitaar en piano.

De SPIL heeft mij veel gebracht. Ik hoop dan ook dat ik, met mijn aankomende functies als commissaris Onderwijs en Almanak, veel terug kan geven aan alle leden van de SPIL, zowel nationaal en internationaal! Het wordt helemaal goud!

 

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Witte Autoverzekering
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
 LOGGGO

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden:
Maandag t/m vrijdag*:  10:45 - 15:15
 
The Hague: 
Maandag 10:45-15:15
Dinsdag 10:45-15:15
Woensdag 10.45-15.15
Donderdag 10.45-13:00
Vrijdag 10.45-15:15
Weekend Closed
 * Op donderdag heeft het bestuur vanaf 13:00 vergadering
On Thursdays the room is closed due weekly boardmeetings at 13:00