Commissaris Buitenland

Jan Willem Wesselink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Jan Willem Wesselink. Als tweedejaars IBO-student ben ik dit jaar met veel plezier commissaris Buitenland. Oorspronkelijk kom ik uit Lochem in de Achterhoek, maar nu woon ik al ruim een jaar met veel plezier op het idyllische Flanorpad in Leiden, zodat ik ook buiten mijn uren in het Hok goed zicht heb op onze faculteit.

De SPIL is in mijn eerste jaar de vereniging geweest die het studentenleven kleur heeft gegeven. De gouden combinatie van verdiepende activiteiten, die de politieke praktijk een stuk dichterbij brengen dan het gemiddelde college, enerzijds en de gezelligheid die meer dan 1200 leden brengen anderzijds, heeft mij gemotiveerd om dit jaar extra hard in te zetten voor de SPIL.

Nadat ik vorig jaar onderdeel was van zowel de IAPSS- als de EJW-commissie, mag ik dit jaar de SPIL voorgaan op drie prachtige internationale reizen. Samen met mijn achtkoppige commissie ga ik ervoor zorgen dat de reisgenoten een onvergetelijke tijd tegemoet gaan en verheug ik mij er nu al op om het SPIL-geel door nieuwe wereldsteden te zien trekken!

 

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Witte Autoverzekering
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
 LOGGGO

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden:
Maandag t/m vrijdag*:  10:45 - 15:15
 
The Hague: 
Maandag 10:45-15:15
Dinsdag 10:45-15:15
Woensdag 10.45-15.15
Donderdag 10.45-13:00
Vrijdag 10.45-15:15
Weekend Closed
 * Op donderdag heeft het bestuur vanaf 13:00 vergadering
On Thursdays the room is closed due weekly boardmeetings at 13:00