Commissaris Buitenland

Emilie de Raadt
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ik ben Emilie de Raadt en ik ben op dit moment bezig met mijn tweede jaar Internationale Betrekkingen en Organisaties. Tot nu toe ben ik erg tevreden over mijn studiekeuze, aangezien ik erg geïnteresseerd ben in de internationale machtsverhoudingen in de wereld.
 
Dit jaar zal ik naast mijn studie de functie van commissaris Buitenland vervullen. Als commissaris Buitenland ben ik verantwoordelijk voor de Brusselexcursie en de twee reizen die de SPIL maakt.
 
Al sinds mijn eerste studiejaar ben ik actief bij de SPIL. Ik heb met veel plezier in de commissie Acquisitie en de commissie Buitenland gezeten, waarnaast ik ook nog vele SPIL-activiteiten heb bezocht. Naast de SPIL ben ik ook lid van SSR, waar ik actief ben in een dispuut.
 
Ik kijk erg uit naar het komend jaar, waarin ik samen met mijn commissie twee hele mooie reizen hoop neer te zetten. Samen met mijn commissie zal ik zorgen dat er op deze reizen een educatief sterk programma zal worden gepresenteerd, waarbij er ook nog genoeg ruimte is om elkaar te leren kennen en er ook nog van de plaatselijke cultuur genoten kan worden.

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Openingstijden

Reguliere openingstijden:
 
Maandag 10.00-17.00
Dinsdag 13.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-16.00
Weekend Gesloten