Commissaris Binnenland & Acquisitie

Fedde van der Herberg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ik ben Fedde van der Herberg, geboren en getogen in het prachtige Baarn in het midden van het land. Als enige Politicologie (Algemeen) student in het 36e bestuur der SPIL, bekleed ik dit jaar de functie van commissaris Binnenland en Acquisitie.
 
Na een jaar in Leiden heb ik mijn Gooische R verruild voor een Leidsche R. Ik heb een jaar lang intensief al competitieroeiend blaren gekweekt bij K.S.R.V. Njord. Met mijn ploeg Sparrow eindigden we uiteindelijk, als ultieme bekroning, op de zesde plek in het eindklassement.
Op het EJW van de SPIL werd ik meteen heel erg enthousiast. Ik nam plaats in de commissies Binnenland en Debat. In de loop van het jaar werd ik ook penningmeester van de allereerste AJW-commissie.
 
Mijn SPIL-hoogtepunten vorig jaar? Een dag meelopen met SP-kamerlid Harry van Bommel voor Debat, het Gemeentedebat organiseren in het Leidse stadhuis, het AJW in Antwerpen en de drie studiereizen die ik met de SPIL heb gemaakt, naar Berlijn, Brussel en Washington D.C.
 
De SPIL heeft mijn eerste jaar in Leiden kleur gegeven. Nu wil ik dat zelfde doen voor alle leden van SPIL. Samen met mijn twee commissies en het 36e bestuur zal ik er alles aan doen om er een prachtig en onvergetelijk jaar van te maken. Leve de SPIL!

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Openingstijden

Reguliere openingstijden:
 
Maandag 10.00-17.00
Dinsdag 13.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-16.00
Weekend Gesloten