Penningmeester & commissaris Almanak

Nadette Embregts
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Mijn naam is Nadette Embregts, ik ben derdejaars IBO-student en dit jaar de Penningmeester en commissaris Almanak van de SPIL. Ik hou onder andere van dansen, eten en nieuwe ervaringen opdoen. Daarom ben ik 2 jaar geleden dan ook vanuit het verre Limburg naar Leiden verhuisd, om Internationale Betrekkingen en Organisaties te gaan studeren, een keuze waar ik zeker geen spijt van heb. IBO is een hele interessante studie, waar alle onderwerpen binnen de internationale politiek aan bod komen. Ook deze stad is een heerlijke plek om te wonen. De studentikoze gezelligheid en de prachtige, oude grachten maken Leiden uniek.
 
Gedurende mijn studententijd heb ik niet alleen veel geleerd, maar ook veel gedaan. Zo ben ik niet alleen lid geworden van de SPIL, maar ook van de Studentenvereniging voor Internationale Betrekkingen (SIB) en gezelligheidsvereniging Augustinus. 
Dit jaar zal ik mij als bestuurslid echter vooral bezighouden met de SPIL. Als penningmeester houd ik mij bezig met de financiële gezondheid van de SPIL, en alles wat hierbij komt kijken. Het is dan ook aan mij om te zorgen dat de SPIL-contributie goed besteed wordt. Daarbij zal ik dit jaar, samen met mijn commissie, de nieuwe almanak maken. Aan het eind van het jaar hoop ik dan ook een mooie uitgave te hebben gerealiseerd. 
 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Openingstijden

Reguliere openingstijden:
 
Maandag 10.00-17.00
Dinsdag 13.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-16.00
Weekend Gesloten