Secretaris & Commissaris IAPSS

Mindy de Jong

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Mindy de Jong, derdejaars student Politicologie (algemeen) en ik zal dit jaar de functie van Secretaris en Commissaris IAPSS bekleden bij de mooiste studievereniging in Leiden. Ongeveer een jaar geleden ben ik verhuisd van het dorpse Montfoort naar het prachtige Leiden, waar ik het onwijs naar mijn zin heb.

Na mijn eerste kennismaking met de SPIL werd het mij al meteen duidelijk dat ik hier mijn plekje wel zou vinden en ben ik direct actief geworden bij de SPIL. In de afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier deel uit mogen maken van de commissie Binnenland, Buitenland en de EersteJaarsWeekend-commissie. Naast mijn bestuursjaar tennis ik bij Qravel en werk ik in het weekend bij mijn moeder in de winkel.

Als secretaris ben ik het contactpersoon tussen de SPIL en externen en ben ik verantwoordelijk voor het leden- en reünistenbestand, de nieuwsbrief, het goed verlopen van de ALV’s, de notulen en het organiseren van de constitutieborrel. Daarnaast zal ik als commissaris IAPSS de commissie aansturen die de reis naar het Wereld Congres van IAPSS organiseert. 

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Witte Autoverzekering
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
 LOGGGO

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden:
Maandag t/m vrijdag*:  10:45 - 15:15
 
The Hague: 
Maandag 10:45-15:15
Dinsdag 10:45-15:15
Woensdag 10.45-15.15
Donderdag 10.45-13:00
Vrijdag 10.45-15:15
Weekend Closed
 * Op donderdag heeft het bestuur vanaf 13:00 vergadering
On Thursdays the room is closed due weekly boardmeetings at 13:00