Voorzitter & commissaris IAPSS

Mirthe Voppen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Mijn naam is Mirthe Voppen en ik zal dit jaar de functie Voorzitter en commissaris IAPSS bekleden bij de SPIL. Ik zit in het 3e jaar van de studie Internationale Betrekkingen en Organisaties en heb de afgelopen twee jaar met plezier afgerond. Ruim 2 jaar geleden kwam ik naar Leiden vanuit een klein dorpje in Drenthe, niet wetend wat mij hier te wachten stond. Al snel kwam ik bij de SPIL terecht en merkte ik dat ik mij hier wel thuis zou gaan voelen.
 
Vanaf mijn eerste jaar ben ik dan ook meteen actief geworden bij de SPIL. Zo heb ik in de afgelopen twee jaar twee maal in de EersteJaarsWeekend-commissie en de commissie Faciliteiten gezeten.  
 
Als Voorzitter van de SPIL zal ik dit jaar leiding geven aan het bestuur en er op toe zien dat bepaalde doelen worden gehaald. Daarnaast zal ik ook zorgen voor de externe vertegenwoordiging van de SPIL in verschillende organen zoals het Studenten Overleg Platform Leiden (StOP), het Verenigingen Overleg (VerO) van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en het Landelijk Platvorm voor Politicologen (PvP). Daarnaast zal ik als commissaris IAPSS de commissie aansturen die de reis naar het Wereld Congres van IAPSS organiseert. 
 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Openingstijden

Reguliere openingstijden:
 
Maandag 10.00-17.00
Dinsdag 13.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-16.00
Weekend Gesloten