Voorzitter & commissaris Acquisitie

 

Thijn van der Kooi

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Thijn van der Kooi. Ik ben derdejaarsstudent Internationale Betrekkingen en Organisaties en dit jaar bekleed ik de functie van Voorzitter en commissaris Acquisitie bij de SPIL. Hoewel in mijn paspoort Eindhoven als geboorteplaats staat aangegeven, ben ik Haarlemmer in hart en nieren. Het is dan ook maar goed dat Leiden zoveel op Haarlem lijkt: sinds mijn eerste studiejaar woon ik hier met veel plezier.

Gedurende mijn eerste jaar in Leiden was ik meer Njord-lid dan SPIL’er. Mijn enthousiasme voor de SPIL is aan het einde van het jaar opgewekt tijdens het AlleJaarsWeekend. In mijn tweede studiejaar heb ik in de commissie Acquisitie gezeten en was ik tevens Secretaris van de AlleJaarsWeekend-commissie.

In de functie van Voorzitter van de SPIL geef ik dit jaar leiding aan het bestuur, houd ik het overzicht en draag ik er zorg voor dat de beleidsdoelen van het bestuur als geheel worden behaald. Verder houd ik mij bezig met de externe vertegenwoordiging van de SPIL. Zo schuif ik aan bij overleggen met het Studieverenigingen Overleg Platform (StOP), het Verenigingen Overleg (VerO) van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en het landelijk Platform voor Politicologen (PvP). Als commissaris Acquisitie is het mijn taak zorg te dragen voor wederzijds lucratieve sponsorcontracten met Leidse en Haagse bedrijven. Daarnaast doe ik mijn best om middels de SPIL-merchandise de Leidse straten en collegebanken SPIL-geel te kleuren.

 

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Opening hours

Openings hours
 
Leiden: Elke dag van 11:00 - 17:00
 
The Hague: 
Maandag 12.00-17.00
Dinsdag Closed
Woensdag 12.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 12.00-16.00
Weekend Closed