Stage bij Hague corporate Affairs

Hague Corporate Affairs is een jong communicatie- en public affairs bureau in Den Haag, Amsterdam en Brussel dat niet gelooft in grenzen tussen communicatie, public relations en public affairs. Wij zoeken voor onze opdrachtgevers naar de juiste mix van media- en communicatiestrategie en politieke lobby. Dat bevalt hun opdrachtgevers, nationaal én internationaal. In het kantoor in Den Haag en Amsterdam zijn vanaf januari/februari twee stagiaires gezoekt die weten hoe de media werkt en en passant verslag doen van een debat in de Tweede Kamer.

Als jij Iemand bent die altijd up-to-date is van de ontwikkelingen in binnen- en buitenland en het leuk vindt om kennis te vergaren in de wereld van Public Affairs, dan volg deze link! Daar is meer informatie te vinden. 

 

 

ELNET EU & NATO Internship in Brussels

ELNET EU & NATO is looking for a fluent English-speaking trainee to assist the Executive Director and Program

Manager and contribute substantively to the day-to-day work at the Brussels office beginning 1 September 2019.

More information with the link!

Cross your borders

Op zoek naar een actieve en uitdagende stage of vrijwilligerswerk waarbij je deel uitmaakt van een jong en enthousiast team? Wil jij jongeren bewust maken van ontwikkelingsproblematiek en zo zelf een steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is een stage/vrijwilligerswerk bij Stichting Cross Your Borders iets voor jou! Check de website hier of het stagefilmpje hier. Klik hier om direct de vacature te bekijken!

 

 

Stages BuZa

De SPIL heeft veel contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier zijn een aantal stages te vinden die ons zijn aangeboden.
 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

 
  

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00