LinkedIn Profiel

Recruiters zoeken vaak de hele dag door naar passende kandidaten voor hun opdrachtgevers. Een belangrijk platform in hun zoektocht is LinkedIn. Als werkzoekende weet je dat een profiel op LinkedIn kan bijdragen aan een nieuwe baan of opdracht. Maar dan moeten recruiters jouw profiel natuurlijk wel kunnen vinden. Hoe jij vindbaar wordt voor recruiters kun je lezen in deze blog.

LinkedIn tips

linkedin 3319543 1920Bijna afgestudeerd als Politicoloog en op zoek naar een leuke baan? Of wil je meer ervaring opdoen bij een stageplek? Daar kan het professionele online netwerkplatform LinkedIn je een handje bij helpen. Veel bedrijven, waaronder verschillende politieke partijen, plaatsen er regelmatig vacatures en zoeken actief naar geschikte kandidaten. Grote kans dat er voor jou ook een mooie mogelijkheid tussen zit. Daar heb je natuurlijk wel een professionele pagina voor nodig die helemaal up-to-date is. In deze blog vind je 12 tips voor een professioneel LinkedIn profiel. 

Alumni mentornetwerk

mentornetwerk

De Universiteit Leiden bereidt studenten graag goed voor op de arbeidsmarkt en wil jonge alumni op weg helpen aan het begin van hun loopbaan. Hiervoor zetten ze graag de kennis en ervaring van Leidse alumni in. Dit doen ze door middel van een online mentornetwerk.
 

Financiering nodig voor je studieproject?

Heb jij een studieproject dat financiering behoeft? Of wil jij graag naar het buitenland toe, maar weerhouden de hoge kosten je ervan? Schroom dan niet en doe een aanvraag bij het Minerva Scholarship Fund!

Lees meer

Stichting Unipartners

UniPartners is een vernieuwend concept in de wereld van adviesbureaus. Wij combineren academische kennis met een praktische en professionele aanpak. Deze werkwijze resulteert in onderzoeken en adviezen van kwalitatief hoogstaand niveau.

Lees meer

AIESEC – Naar het buitenland

Wil jij naar het buitenland voor een stage of wil je jezelf graag ontwikkelen door mee te doen aan een speciaal programma? Dan is AIESEC misschien wat voor jou!

Lees meer

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

 
  

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00