Stagair(e) gezocht bij BZ

#vacature - BZ zoekt jou!
De Directie Sub-Sahara Afrika van het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) biedt 3 fulltime stageplekken voor een aaneengesloten periode van zes maanden. Startdatum 1 augustus 2019.
Afrika staat volop in de belangstelling van politiek, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Naast een enorm groeipotentieel en toenemende interesse van het Nederlandse bedrijfsleven, blijven ook mensenrechtenschendingen, conflicten en instabiliteit zich voordoen. Nederland blijft daarnaast een belangrijke speler op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. DAF brengt al deze verschillende beleidsterreinen bijeen en zorgt voor een coherent, effectief en strategisch Nederlands Afrikabeleid met wederzijdse belangen. We zijn dus op zoek naar studenten met diverse achtergronden! Verschillende perspectieven, achtergronden, studierichtingen en inzichten kunnen namelijk de denkkracht van de Directie Sub-Sahara Afrika vergroten. 
 Klik hier voor meer informatie. 

Meines Holla & Partners is op zoek naar een stagair(e)!

Al meer dan 17 jaar biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring, maar via een stage vergroot je bovendien je arbeidskansen voor later. Voor de tweede helft van 2019 bieden wij wederom twee stageplaatsen aan, waarbij wij één stagiair zoeken die vloeiend Duits spreekt om ons Duitsland-team te ondersteunen. Klik hier voor meer informatie. 

Stage D66

Heb je interesse in internationale politiek? Ben je een natuurtalent in het organiseren van conferenties en trainingen? D66 Internationaal zoekt per 1 september 2019 een stagiair(e) voor 4 à 5 dagen in de week. Klik hier voor meer informatie. 

Cross your borders

Op zoek naar een actieve en uitdagende stage of vrijwilligerswerk waarbij je deel uitmaakt van een jong en enthousiast team? Wil jij jongeren bewust maken van ontwikkelingsproblematiek en zo zelf een steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is een stage/vrijwilligerswerk bij Stichting Cross Your Borders iets voor jou! Check de website hier of het stagefilmpje hier. Klik hier om direct de vacature te bekijken!

 

 

Stages BuZa

De SPIL heeft veel contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier zijn een aantal stages te vinden die ons zijn aangeboden.
 

Contact

Your name
Geen naam

Your email
Geen (geldige) email

Message
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Autoverzekering vergelijken
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
  LOGGGO
  Geld.nl logo wit blauw Copy3x

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00