KWINK is op zoek naar stagiaire(s)!

Het onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken KWINK is op zoek naar masterstudenten die stage willen lopen. Solliciteer nu of meld je aan voor de inhousedag. Klik hier voor meer informatie. 

Meines Holla & Partners is op zoek naar een stagair(e)!

Al meer dan 17 jaar biedt Meines Holla & Partners ieder jaar enkele talentvolle studenten (m/v) de kans om werkervaring op te doen in lobbying en public affairs. Dit is niet alleen een enorm leuke en leerzame ervaring, maar via een stage vergroot je bovendien je arbeidskansen voor later. Voor de tweede helft van 2019 bieden wij wederom twee stageplaatsen aan, waarbij wij één stagiair zoeken die vloeiend Duits spreekt om ons Duitsland-team te ondersteunen. Klik hier voor meer informatie. 

Cross your borders

Op zoek naar een actieve en uitdagende stage of vrijwilligerswerk waarbij je deel uitmaakt van een jong en enthousiast team? Wil jij jongeren bewust maken van ontwikkelingsproblematiek en zo zelf een steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is een stage/vrijwilligerswerk bij Stichting Cross Your Borders iets voor jou! Check de website hier of het stagefilmpje hier. Klik hier om direct de vacature te bekijken!

 

 

More Articles ...

  • 1
  • 2
 

Contact

Your name
Geen naam

Your email
Geen (geldige) email

Message
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Autoverzekering vergelijken
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
  LOGGGO
  Geld.nl logo wit blauw Copy3x

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00