Extern

De Studievereniging voor Politicologen in Leiden telt op het moment 1250 leden! Wilt u hen bereiken om bijvoorbeeld uw organisatie of evenement onder de aandacht van de Leidse Politicologie-studenten te brengen, dan zijn hier verschillende mogelijkheden voor.  Wij hebben u onder meer onderstaande te bieden:

Almanak
Een advertentie in onze Almanak. Dit boekwerk geeft een jaaroverzicht van de vereniging en zal nog jarenlang in de boekenkast van onze leden staan.
 
Debat
Een advertentie in het semiwetenschappelijk blad ‘Debat’ dat elk kwartaal naar alle leden van de vereniging en alle medewerkers van het Instituut Politieke Wetenschappen wordt verstuurd. Mogelijkheden zijn in ieder geval advertenties op A4 en half-A4 formaat.
 
Nieuwsbrief
Een advertentie in de nieuwsbrief die maandelijks aan alle leden wordt verstuurd. Hierin is het mogelijk om uw organisatie of evenement door middel van een korte toelichting bekend te maken onder onze leden.
 
Website
Op onze site plaatsen wij stagemogelijkheden die interessant zijn voor politicologen in spé. Indien u een stage aan te bieden heeft, stuur ons dan in ieder geval de vereisten, de functieomschrijving, de deadline, uw contactgegevens en een afbeelding die wij bij uw advertentie kunnen plaatsen.
 
Organiseert u een congres, lezing of workshop? Ook deze kunnen wij als tip promoten op onze website. Stuur ons een bericht met informatie over het evenement, de datum en een bijgaande afbeelding.
 
Facultair
Facultaire advertenties zijn ook mogelijk via de SPIL. Door de goede contacten tussen de studieverenigingen op de Faculteit der Sociale Wetenschappen is het mogelijk om promotie uit te voeren onder de 6000 studenten die lid zijn bij de verschillende verenigingen die aan deze faculteit gebonden zijn.
 
 
Natuurlijk zijn er nog veel andere advertentiemogelijkheden om in contact te komen met onze leden! Neem voor alle informatie en vragen omtrent de advertentiemogelijkheden bij de SPIL vooral Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. 
 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

 
  

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00