Commissaris Debat

rick

Rick van den Brink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo lieve SPIL’ers! Mijn naam is Rick van den Brink en ik ben derdejaarsstudent Politicologie IBO en tweedejaars Russische Studies. Zo’n 20,5 jaar geleden zag ik in ’s lands oudste stad het levenslicht op een koude februariochtend. Inmiddels woon ik alweer twee jaar in het pittoreske Oegstgeest waar ik vanuit het Betuwse Elst naartoe ben verhuist.

Als op en top politicologiestudent kan je me letterlijk wakker maken voor elke politieke discussie, zoals mijn kamergenoten op mijn eerste SPIL-reis naar Buenos Aires gemerkt hebben. Naast al het politieke, kan ik mezelf uren terugtrekken met een goed boek – daarvan is mijn boekenkast het bewijs, maar je kan me ook gewoon hangend op de bank vinden voor een avondje Netflix of zien wegdromen bij mijn Spotify-lijsten.

Afgelopen jaar heb ik deel uitgemaakt van de Commissie Binnenland, waar ik met veel plezier samen met mijn commissiegenootjes onder andere de Thema-Avond Rusland en het Gemeentedebat Den Haag heb georganiseerd. Dit jaar neem ik de rol van Commissaris DEBAT en vicevoorzitter van onze prachtige vereniging op me. Ik wil jullie, als Serial SPIL’ers, de kans geven om aankomend jaar nieuwe vrienden te maken, veel nieuwe inzichten te krijgen en ik wil ervoor zorgen dat als jullie in de toekomst terugkijken op jullie studententijd, de SPIL daarin een prominent plaatsje zal innemen.

 

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Autoverzekering vergelijken
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
  LOGGGO
  Geld.nl logo wit blauw Copy3x

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00