Commissaris Interne Relaties

niels

Niels Bosman

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mijn naam is Niels Bosman en ik ben nu bezig met mijn tweede jaar International Relations and Organisations. Oorspronkelijk kom ik uit het wereldberoemde en uiterst pittoreske Bennebroek, maar ik heb de Haarlemse omgeving verlaten om in de stad te gaan wonen waar ik studeer, Den Haag. Naast tweedejaarsstudent ben ik nu ook tweedejaars bij de SPIL, waar ik mijzelf na een jaar in de commissie DEBAT met veel trots Commissaris Intern mag noemen. 
Met veel plezier en toewijding zal ik dit jaar de commissies DEBAT, Almanak en Dies overzien, waar ik mijn ervaring als schrijver voor het beste en mooiste tijdschrift binnen de universiteit zal gebruiken om ook dit jaar weer te streven naar vier nieuwe uitgaven vol interessante artikelen en een jaarboek waardoor mensen met veel genoegen naar het jaar terugkijken. Daarnaast ben ik dol op verjaardagen (zolang er genoeg happen zijn), en ik zal mij dus ook met hart en ziel inzetten voor de Dies van deze prachtige vereniging. Waar ik vroeger altijd stil was, schijnen veel mensen mij nu als een man van veel woorden te zien, een eigenschap die in combinatie met een sterke mening en een nog grotere interesse in internationale relaties en politiek maakt dat ik mijn liefde onvoorwaardelijk aan deze commissies heb gegeven. 
Naast alle uren die ik ook komend jaar weer in de vereniging ga steken – wat er waarschijnlijk aanzienlijk meer zijn dan afgelopen jaar – geniet ik er altijd zeer van om in mijn vrije tijd lekker te lezen of zelf wat te schrijven. Om fit te blijven tijdens mijn bestuursjaar zal ik hopelijk de kans zien om te blijven schermen bij mijn oude vertrouwde club in Heemstede en Alkmaar. Daarnaast is muziek al jaren hetgeen dat mij draaiende houdt; ik speel zelf basgitaar en luister dag en nacht naar mensen die echt muziek kunnen maken. Mijn kennis en smaak van muziek zijn uitgebreid, maar het aantal kennissen van mij dat mijn muzieksmaak waardeert is aanzienlijk kleiner dan het aantal uren aan muziek dat ik op Spotify heb opgeslagen. Ik hoop onze leden vaak in het hok te zien om te bewijzen dat mijn muziek zo slecht nog niet is!

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

 
  

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00