Commissaris Buitenland

 marjo

Marjolein Nieuwenhuijsen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lieve SPIL’er! Mijn naam is Marjolein Nieuwenhuijsen. Ik ben tweedejaars IRO-student, derdejaars bij de SPIL en ik ben dit jaar met heel veel plezier commissaris Buitenland & ICT. Ik woon in een klein dorpje tussen Leiden en Den Haag en ben vaak in het SPIL-hok in een van deze steden te vinden.

In mijn eerste jaar bij de SPIL heb ik in de commissie Binnenland gezeten en in mijn tweede jaar heb ik samen met mijn commissiegenootjes in de commissie Buitenland twee reizen georganiseerd naar Madrid en Buenos Aires en mocht ik als algemeen lid in de EJW-commissie plaatsnemen. Naast mijn bezigheden bij de SPIL ben ik elke zaterdag in een zeilboot te vinden, hou ik van reizen en vooral van veel gezelligheid.

Aankomend jaar hoop ik als commissaris Buitenland & ICT naast de Brusselexcursie twee prachtige reizen voor jullie neer te zetten samen met mijn commissie en zorg ik voor het onderhoud van de website. Ik hoop de SPIL naar nieuwe plekken te brengen waar we meer zullen leren over de politieke situatie en zo een onvergetelijke reis te mogen organiseren.

Ik hoop je aankomend jaar natuurlijk tegen te komen op een van onze vele activiteiten of voor een kopje koffie en een koekje in het hok, maar vooral hoop ik dat je bij de SPIL net zulke fijne herinneringen zult maken als ik.

 

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Autoverzekering vergelijken
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
  LOGGGO
  Geld.nl logo wit blauw Copy3x

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00