Commissaris Binnenland & Almanak

niek

Nicola Otten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Nicola Otten. Ik ben tweedejaarsstudent International Relations and Organisations en dit jaar zal ik de eervolle functie van Commissaris Binnenland en Commissaris Almanak bekleden bij de SPIL. Hoewel ik in Den Haag studeer, heb ik een jaar geleden het Verre Oosten (Zwolle) verlaten om een kamer te zoeken in de gezelligste studentenstad van Nederland: Leiden. Binnen de veilige muren van mijn kamer, vind ik het leuk om piano te spelen en te zingen. Ook ben ik vaak te vinden bij het USC, waar ik een paar keer per week sport.
Toen ik als deelnemer van het Eerstejaars Weekend (EJW) 2017 aankwam op het station in Boxtel, voelde ik mij al direct op mijn plek. Aan het EJW heb ik goede vriendinnen en bovenal heel veel enthousiasme voor de SPIL overgehouden. Ik mocht deel uit maken van de eindredactie van Commissie Debat, een taak die ik altijd met veel plezier heb uitgevoerd. Via deze commissie mocht ik een dag meelopen met een Europarlementariër in Brussel, wat tevens mijn meest gekoesterde DEBAT-herinneringen is. Later in het jaar ben ik Secretaris geworden bij de EJW-Commissie, wat het SPIL-gele bloed pas echt door mijn aderen liet gieren. Op dat moment besloot ik te solliciteren voor een positie binnen het 38e bestuur der SPIL.
Dit jaar ga ik zowel de Commissie Binnenland als de Commissie Almanak begeleiden, waar ik enorm veel zin in heb. Met de Commissie Binnenland zal ik proberen zo interessant mogelijke inhoudelijke activiteiten te organiseren voor de leden van de SPIL. Mijn doel is om hen in aanraking te brengen met de politieke wereld, buiten de studieboeken om. Net zoals vele andere verenigingen in Leiden, is het bij SPIL traditie om eens per jaar een almanak uit te brengen. Samen met de Commissie Almanak zal ik deze traditie voortzetten.
Omdat de SPIL mij zo veel gezelligheid heeft gebracht, hoop ik dat enthousiasme over te brengen aan andere (nieuwe) SPIL-leden en bovendien het jaar voor alle leden zo SPIL-geel mogelijk te kleuren.

 

 

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Autoverzekering vergelijken
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
  LOGGGO
  Geld.nl logo wit blauw Copy3x

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00