Secretaris & Commissaris Promotie

 leo

Leonie Andriessen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Leonie Andriessen en ik ben inmiddels derdejaars student Internationale Betrekkingen en Organisaties. Ik ben geboren in Den Haag, opgegroeid in Voorburg en woon sinds mijn eerste studiejaar in Leiden.
Hoewel ik in mijn eerste studiejaar niet actief was in een commissie van de SPIL, werd ik door mijn zeer actieve vrienden meegesleept naar borrels, activiteiten en reizen. Zo was ik dan toch actief SPIL’er. In mijn tweede jaar werd ik lid van de internetredactie van de commissie DEBAT en was ik secretaris van de AJW commissie die een prachtig weekend naar het pittoreske Groningen verzorgde. De deelname aan deze commissies wakkerde mijn enthousiasme voor de SPIL nog meer aan.
Naast de SPIL en mijn studie, vind ik het leuk af en toe een balletje te slaan op Qravel en maak ik graag muziek met een andere SPIL’er, waarmee ik het afgelopen jaar verschillende huiskamerconcerten heb georganiseerd.
Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact met externen, het leden- en reünistenbestand, de nieuwsbrief, het verloop van de ALV’s, de notulen en het organiseren van onze constitutieborrel. Daarnaast zorg ik er als commissaris Promotie samen met mijn commissie voor dat alle SPIL’ers altijd op de hoogte zijn van, en terug kunnen kijken op, onze activiteiten.    

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Autoverzekering vergelijken
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
  LOGGGO
  Geld.nl logo wit blauw Copy3x

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00