Voorzitter

IMG 5585

Noor Saris

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beste caterSPILer, welkom! Mijn naam is Noor Saris, ik ben 21 jaar oud en woon in Den Haag. Ik ben een tweedejaars IRO student, waar ik veel plezier uithaal! Ik ben geboren in Leuven, België en ben deels opgegroeid in Mol (BE) en Eindhoven (NL), terwijl ik op de Europese School in Mol zat. 
Tijdens een open dag voor International Relations and Organisations viel mijn oog op de SPIL. Deze vereniging bood een heel spectrum aan leuke activiteiten aan; van lezingen naar excursies, naar een tijdschrift naar de jaarlijkse reizen. Sinds ik me heb ingeschreven bij de SPIL voelde ik me welkom en op mijn gemak binnen de vereniging. Daarom streef ik, samen met de rest van mijn bestuur, dit jaar er ook naar om deze open atmosfeer te behouden voor alle leden. Afgelopen studiejaar heb ik mogen plaatsnemen in de Buitenland Commissie (nu de Brussel excursie, Korte Reis en Lange Reis). Met deze commissie hebben we onvergetelijke reizen neergezet en zijn we gegroeid van een groep onbekenden naar een groep vrienden op wie je kan terugvallen en natuurlijk heel hard mee kan lachen. Door deze commissie en alle andere leuke activiteiten waardoor ik meer SPIL’ers leerde kennen, ben ik steeds meer om de vereniging en waar zij voor staat gaan geven. 
Dit jaar zal ik de voorzitter van de SPIL zijn, daarnaast zal ik de PiP commissie onder mijn hoede nemen. Als voorzitter is mijn voornaamste taak zorgen dat het bestuur goed functioneert, de deadlines worden gehaald, en dat we ons beleid naleven. Daarnaast zal ik ook de SPIL extern representeren in het PvP (Platform voor Politicologen), het VerO (Verenigingen Overleg), het GroVer (Grote Verenigingen Overleg) en het StOP (Studieverenigingen Overleg Platform). Deze verenigingen bemiddelen de goede samenwerking tussen verschillende verenigingen. Dit jaar streef ik, samen met het 39ste, naar een gebalanceerd, gezond, gelukkig en hardwerkend bestuur en wij kijken erg uit om veel nieuwe caterSPILers te ontmoeten! 

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

 
  

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00