Voorzitter & commissaris Acquisitie

 roos2

Roos Neven

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam is Roos Neven. Ik ben derdejaars Politicologie: IBO student en daarnaast volg ik ook de studie Geschiedenis, waarvan ik nu in het tweede jaar zit. Verder ben ik lid bij de studentenvereniging L.V.V.S. Augustinus. Ik woon al mijn hele leven in Leiden, maar sinds ik studeer beleef ik de stad op een hele andere manier. Aankomend jaar zal ik plaatsnemen in het bestuur als Voorzitter en Commissaris Acquisitie. Vanaf het moment dat ik ging studeren, werd ik actief lid bij de SPIL. Ik maakte deel uit van de Commissie Faciliteiten, of “Facilitieten” zoals we onszelf noemden, aangezien de commissie (met uitzondering van onze mannelijke commissaris) uit alleen maar vrouwen bestond. Vanaf dat moment was ik op elke borrel, elk feest en vele andere activiteiten te vinden. De SPIL was vanaf moment één voor mij een geweldige vereniging. Naast mijn studentenvereniging, was het heerlijk om hier terecht te kunnen wanneer ik maar wilde. Ik vind het geweldig dat je bij de SPIL zelf kan bepalen hoe actief je bent: er is elke week wel een activiteit en daarnaast kun je ook altijd terecht in het hok, maar het maakt ook helemaal niet uit als je alleen af en toe een feestje meepakt of wat commissie werk wil doen. Werkelijk iedereen is welkom en kan echt zijn eigen invulling aan het lidmaatschap geven. Uiteraard hoop ik jullie als Serial SPIL’ers wel vaak te zien!

In mijn taak als voorzitter geef ik leiding aan het bestuur en hou ik het overzicht, ook over het beleid en de doelen die moeten worden behaald. Daarnaast vertegenwoordig ik het bestuur extern in de Verenigings Overleggen (VerO’s) van de FSW en het FGGA, in het Studieverenigingen Overleg Platform (StOP) en landelijk binnen het Platform voor Politicologen (PvP), waarin ik de functie van PiP Congres Coördinator bekleed. Als Commisaris Acquisitie zorg ik er, samen met mijn commissie, voor dat de SPIL-begroting net wat mooier wordt, door samenwerking te zoeken met verschillende bedrijven in Leiden en Den Haag. Verder zal deze commissie ook dit jaar weer prachtige merchandise items op de markt brengen.

Ik wil er aankomend jaar samen met mijn bestuur voor zorgen dat ieder van jullie zich net zo thuis voelt binnen deze vereniging als dat ik dat zelf doe. Daarom hoop ik je snel te zien op een activiteit of in het hok voor een kopje koffie en wat gezelligheid!

 

 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Autoverzekering vergelijken
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
  LOGGGO
  Geld.nl logo wit blauw Copy3x

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00