Reis Verslag

Algemene informatie

Elk jaar zijn er 4 SPIL reizen. Dit zijn de Brusselreis, Korte Reis, SPIL Weekend en Lange Reis. Tijdens de Brussel, Korte en Lange reis bezoeken we meerdere politiek relevante organisaties, zoals de Verenigde Naties, de delegaties van de Europese Unie en NGO’s. Verder is er meer dan genoeg tijd om het land dat je bezoekt te verkennen! SPIL Weekend is een volledig informeel 3-daags weekend binnen de Benelux.

De Brusselreis vindt altijd plaats aan het begin van het jaar, in oktober of november.Deze reis vindt plaats op weekdagen, zodat we alle Europese instellingen kunnen bezoeken!

De korte reis vindt eind januari en begin februari plaats.Soms overlapt deze reis met herexamens of met de eerste week van de colleges in blok 3.

Het SPIL Weekend is gepland aan het begin van de lente. Deze data variëren van jaar tot jaar.

De lange reis vindt plaats aan het einde van het academiejaar. Deze reis kan soms overlappen met de laatste retakes van het jaar.

Voor de Brusselreis en het SPIL-weekend moet je onze sociale media in de gaten houden om te zien wanneer de inschrijvingen opengaan.

Voor deze reizen kun je deelnemen door je aan te melden: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!Voor de korte en lange reis vragen we je om een motivatiebrief in te leveren.De eisen voor deze brief worden op onze Instagram (@spilplaats) geplaatst. Je motivatiebrief wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury, die de brieven rangschikt. Op basis van deze ranking kun je wel of niet deelnemen.

Waar zijn we geweest?

Budapest

KORTE REIS - BUDAPEST 2020


Korte Reis – Athene 2022

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial