Vertrouwenscontactpersonen

Om een veilige omgeving in de SPIL te garanderen, zijn er personen die je kan benaderen voor hulp of vragen. Zie hun details hieronder!

Als je enige vorm van grensoverschreidend gedrag hebt ervaren bij de SPIL, dan is de Vertrouwenscontactpersoon (VCP) er voor je. Zij kunnen een luisterend oor bieden en je helpen met het vinden van een manier om dingen te verwerken. Er zijn twee VCP’s. Zij werken onafhankelijk van de vereniging en van elkaar. Je kunt voor alles contact met ze opnemen, en alles wat je ze vertelt is vertrouwelijk. Om in contact te komen kun je ze mailen om een telefonische of fysieke afspraak te maken.

843667ed-aaa4-4f31-b572-f4895b8431c4
VCP Rick van den Brink

Hoi!

Mijn naam is Rick van den Brink en ik ben een van de VCP’s binnen de SPIL.

Mijn rol is om ervoor te zorgen dat er binnen onze vereniging een plek is om met vragen of klachten naartoe te gaan. Als je kwesties of zorgen hebt of er is iets gebeurd en je wilt er met iemand over praten, kan je contact opnemen met mij of Nicola – net wie jij denkt dat het best past bij jouw vraag of probleem.

Omdat ik geen actief lid van de SPIL ben, heb ik belangen of connecties om te beschermen en kan daarom als onafhankelijk en objectief persoon fungeren. Wat er besproken wordt zal niet worden gedeeld met een derde partij behalve als je daar expliciet toestemming voor geeft. Ik ben er om te lusiteren en je te helpen een oplossing of vervolgstop te vinden. Indien nodig kan ik advies bij conflicten die binnen de SPIL ontstaan.

Als er iets waarvan je denk dat wij je kunnen helpen, aarzel niet en stuur een e-mailtje naar [ccp1@spilplaats.nl].

Rick van den Brink

537e582a-8150-4bf2-9622-508a86447af7
VCP Nicola Otten

Lieve SPIL’ers,

Mijn naam is Nicola Otten en ik ben een van de vertrouwenscontactpersonen bij de SPIL. Ik heb in 2018-2019 bestuur gedaan bij de SPIL, en loop inmiddels al zes jaar rond bij de vereniging. Ik heb mijn bachelor IRO in 2022 afgerond en ben daarna begonnen aan mijn master Communicatiewetenschappen. Ik woon en werk op dit moment in Amsterdam. Ik ben dus al een tijdje geen actief lid meer, maar ik blijf graag betrokken bij de SPIL en vind het ontzettend eervol dat ik de belangrijke rol van VCP, samen met Rick, mag vervullen.

Als jij je onprettig voelt of hebt gevoeld bij een SPIL-activiteit of situatie waar SPIL leden betrokken waren, kan je contact met een van ons opnemen. Ook als je twijfelt over je gevoel, kan je altijd even contact met ons opnemen. Rick en ik vinden het belangrijk om de drempel zo laag mogelijk te maken om contact met ons op te nemen. Elke situatie is relevant genoeg om met ons te bespreken, hoe kort het moment; hoe klein het gevoel. Samen gaan we kijken naar wat jij nodig hebt, wat begint met het aanbieden van een luisterend oor. Ik ben er voor jou om te sparren, luisteren, en te adviseren, afhankelijk van waar jij baat bij hebt.

Alles wat jij aan ons vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Je kan ervoor kiezen wie je graag wilt spreken, Rick of mij. Mij kan je bereiken door een mailtje te sturen naar [ccp2@spilplaats.nl].

Liefs, Nicola Otten

Contactpersoon

Voor meer algemene vragen of opmerkingen over de vereniging kunt u contact opnemen met de Voorzitter van de SPIL.

SPIL43-2-055
Voorzitter Svea Drose

email: president@spilplaats.nl

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial