Lid zijn bij de SPIL wat betekent dat

Als lid van de SPIL geniet je van talloze voordelen. Je bent welkom bij alle activiteiten die de SPIL organiseert. Dit zijn zowel inhoudelijke activiteiten (zoals lezingen, debatten en excursies) als sociale activiteiten waarop je je studiegenoten beter leert kennen (borrels, feestjes en filmavonden). Verder kun je je als lid inschrijven voor al onze meerdaagse buitenlandse excursies en reizen. Je krijgt ook vier keer per jaar het semi-wetenschappelijke tijdschrift ‘Debat’ – geschreven voor en door SPIL-leden – thuisgestuurd. En, jee ontvangt een unieke korting op je studieboeken. Die kun je voor aanvang van elk studieblok bestellen op deze website. Als lid ontvang je tot 16% korting op alle titels! Maar je kan ook je professionele vaardigheden ontwikkelen door lid te worden van een commissie, of te solliciteren voor een bestuursfunctie.

Dit alles kost je slechts 16 euro per jaar – een bedrag dat je binnen de kortste keren hebt terugverdiend door de korting op je studieboeken!

 

Reünistenlidmaatschap

Ben je klaar met je bachelor of master Politicologie of Internationale Betrekkingen en Organisaties/International Relations and Organisations in Leiden? Een reünistenlidmaatschap van de SPIL heb je al voor 10 euro per jaar! Als reünist-lid ontvang je nog steeds vier keer per jaar Debat op je deurmat en kun je geabonneerd blijven op de SPIL-nieuwsbrief. Word reünist door het mailen naar secretary@spilplaats.nl.

Universiteit Politicologie Alumnus Lidmaatschap

Ben je klaar met je bachelor, master of Phd aan de Universiteit Leiden en je hoeft geen reünist te worden? Dan neem deel aan de alumni lidmaatschap die drie activiteiten, een nieuwsbrief een netwerk inhoud! Word hier alumni! Je hoeft geen SPIL lid te zijn. 

Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap van de SPIL opzeggen, dan dien je een maand voor aanvang van het nieuwe financiële jaar (1 sept) een mail te sturen naar de secretaris. Als je je na deze datum uitschrijft, blijf je contributieplichtig en behoud je natuurlijk nog een jaar alle rechten die bij het SPIL-lidmaatschap horen. Stuur je mail ter beëindiging van je lidmaatschap naar secretary@spilplaats.nl, met als onderwerp ‘Uitschrijven’ en vermeld je volledige naam en adres in de e-mail.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial