Merchandise

LET OP: Na dat een artikel is gekocht kan jij hem in de hokken ophalen - op dit moment zijn de hokken niet open. Wij laten je weten als je weer kan bestellen! 

De SPIL das kan niet ontbreken in de kast van alle mannelijke spillers. De das wordt gedragen naar alle formele activiteiten die de SPIL organiseert.

 

De SPIL das kan hier gekocht worden.

Het SPIL strikje is de vrouwelijke variant van de das en kan dus niet ontbreken tussen de accessoires van de vrouwelijke spiller. Het strikje wordt gedragen naar alle formele activiteiten die de SPIL organiseert. 

Het SPIL strikje kan hier gekocht worden.

Om je formele outfit helemaal compleet te maken, kun je hier je SPIL bretels bestellen!

Hou jezelf lekker warm tijdens de koude Nederlandse winterdagen met deze prachtige SPIL sjaal!

 

De sjaal is hier te bestellen. 

Als een echte Nederlandse student is je fiets waarschijnlijk je meest gebruikte vervoersmiddel. Geef je fiets een leuke upgrade met de SPIL fiets-set!

 

De fiets-set is hier te bestellen.

Het is tijd om wat thee te SPILlen! Met onze nieuwe SPIL Mok ben je klaar voor al die vroege ochtenden met studiestress.

Je kan de mok hier bestellen. 

 

PS. Er is ben delivery day op 26 januari. Als je niet in Leiden of Den Haag woont, vragen we je jouw SPIL Mok op te halen in het hok zodra deze weer open gaat!

In teken van het achtste lustrum der SPIL, presenteert de lustrumcommissie met trots ons eigen SPIL bier! Deze frisse en fruitige India SPIL Ale is de perfecte versnapering voor een heerlijke zomerdag!

Je kunt het bier nu hier bestellen!

Dit subtiele stukje merchandise, is de perfecte manier om elke soort versnapering te openen. Maar natuurlijk het liefst een India SPIL Ale! 

Je kunt de opener nu hier bestellen. 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial