Kaartverkoop

Bij aankoop bij de SPIL gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de SPIL. U kunt hier de algemene voorwaarden teruglezen. 

SPIL lid kaartje! Kom naar ons Valentijns Gala op 17 Februari in Koetshuis de Burcht in Leiden!❤️ Kom gekleed in je smoking of mooiste jurk om indruk te maken op je date of (non) Spil vrienden terwijl je danst op je favoriete hits!🪩 Haal je tickets via deze link om de hele avond gratis toegang te hebben tot de bar!🥂

NON lid kaartje! Kom naar ons Valentijns Gala op 17 Februari in Koetshuis de Burcht in Leiden!❤️ Kom gekleed in je smoking of mooiste jurk om indruk te maken op je date of (non) Spil vrienden terwijl je danst op je favoriete hits!🪩 Haal je tickets via deze link om de hele avond gratis toegang te hebben tot de bar!🥂

Niet SPIL lid kaartje! Januari is een koude maand, maar kom opwarmen en voel de zomer sfeer bij de Tropical Party op 24 januari! Koop een kaartje voor €5,00!

SPIL lid kaartje! Januari is een koude maand, maar kom opwarmen en voel de zomer sfeer bij de Tropical Party op 24 januari! Koop een kaartje voor €3,50!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial