Vacatures en Stages

Studentambassadeurs gezocht

Wil jij op jouw manier bijdragen aan de veiligheid in de samenleving en zou je de verbindende factor willen zijn tussen studenten en de politieorganisatie? Dan is dit de perfecte stage voor jou! Wij zijn op zoek naar zowel studentambassadeurs in Leiden als in Den Haag. Voor meer informatie, click hier

Vacatures bij DEAL Foundation

Table Banking is een variant van microfinanciering waarbij een groep vrouwen gezamenlijk een spaargroep begint waaruit zij leningen kunnen verstrekken om kleine bedrijfjes te beginnen. Zij maken gezamenlijk afspraken over de regels en rente omtrent het lenen en ondersteunen elkaar hierdoor in het opzetten van hun onderneming.

Wat verwachten we van jou?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten met een interesse in ontwikkelingssamenwerking en/of duurzaam ondernemen. Je kan samenwerken met andere mensen in een projectgroep om de spaargroepen in Zambia op de juiste manier te ondersteunen. Ook moet je zorgvuldig kunnen werken en wordt eigen initiatief aangemoedigd. Daarnaast verwachten we dat je ongeveer 3 uur per week vrij kan maken om aan je taken te werken. Onder jouw taken vallen onder andere:
– Contact onderhouden/samenwerken met lokale partners in Zambia. 
– Activiteiten organiseren om geld op te halen voor project Zambia. 

Wat levert het jou op?

Naast het feit dat het natuurlijk mooi op je CV staat zijn er ook andere redenen waarom vrijwilliger bij DEAL zijn leuk is. Zo leer je jezelf ontwikkelen binnen een ontwikkelingsorganisatie en bouw je een nieuw netwerk op. Maar natuurlijk is het allervetste dat je zelf naar Zambia kan gaan om van daaruit het project te ondersteunen!

Wat moet je doen?

Als je interesse hebt in de functie: stuur dan uiterlijk 8 maart a.s. je motivatiebrief en CV naar Sophie van der Feltz, intern@dealfoundation.nl. Ook voor vragen over de functie kun je hier naartoe mailen. Zie onze website www.dealfoundation.nl voor meer informatie. Wie weet word jij de nieuwe vrijwilliger van projectgroep Zambia!

Stagaire gezocht: Binnenhof Den Haag

Hoe werkt het in die bijenkorf in Den Haag? Op de redactie in de mediatoren, maar vooral in de wandelgangen van de Tweede Kamer ga je dat vanzelf ontdekken.

Je durft een microfoon onder de neus van de premier te houden. Je legt contact met alle ministeries en spreekt perswoordvoerders van politieke partijen. Je volgt de politieke agenda. Ondertussen moeten er ook video’s worden geproduceerd. Je maakt het hele proces mee, van produceren, opnamen en montage tot uitzenden van de video met de juiste beschrijving en tags. Uiteraard spreek je abn en ben je representatief. Je hebt doorzettingsvermogen en goede wandelschoenen, maar dan ontmoet je ook iedereen die er toe doet in politiek Den Haag.

Aan het eind van de stage kan je video’s monteren, interviewen, een camera hanteren, ken je alle politici en parlementair verslaggevers en heb je een uitgebreid netwerk opgebouwd waarmee je voor de dag kunt komen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een berichtje op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/elentze/ .

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial